Kritische berichtgeving van de VRT?

Kritische berichtgeving van de VRT?

maandag 24 oktober 2011 16:29
Spread the love

De VRT wijst er mij op dat ik een en ander op hun website verkeerd heb geïnterpreteerd. Vandaar deze rechtzetting:

Op zijn websitepagina http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/Arabisch%2Bprotest/1.969163 van 23.02.2011 geeft de VRT een korte biografie van de Saoedi-Arabische koning Abdullah.

De VRT is daarin zeer kritisch voor een middelleeuws regime dat qua wreedheid zijn gelijke niet kent in de wereld. Wanneer dan in een aantal andere Arabische landen wordt tussenbeide gekomen voor de bescherming van de mensenrechten, ziet ze in die kennis van de feiten geen noodzaak om de vraag te stellen waarom de NAVO ook daar niet militair ingrijpt.

Het gaat niet om mensenrechten en democratie. De Europese Unie heeft ook geen enkel probleem met islamitisch extremisme. Dat vinden wij hier zelfs heel goed. Wij hebben daar enkel een probleem mee als dat extremisme tegen ons is gericht.

Zie het artikel op deze site ‘Een groot Arabisch leider is heengegaan’.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!