Antwerpen, Lokaal, Centraal Station, Studenten, Antwerpen, CM, Gezond, Kokopkot -

Kokopkot

ANTWERPEN - Al te vaak eten studenten fastfood of hapjes die voor het grijpen liggen. Gezond eten wordt als duur en tijdrovend beschouwd. CM wou zondag met een ludieke actie studenten stimuleren om eenvoudig en gezond te eten door het uitdelen van groentepakketten.

maandag 24 oktober 2011 18:50
Spread the love

Goedkoop, gezond en gemakkelijk waren de codewoorden bij deze actie. Op de bijbehorende website vinden studenten allerlei weetjes en een hele lijst eenvoudige recepten met gezonde ingrediënten.

Zondag vond de actie van de CM (Christelijke Ziekenfondsen) plaats in het Antwerpse Centraal Station. Eerder waren Leuven, Gent en Hasselt aan de beurt. Op 6 november staat het standje in het station van Kortrijk. In totaal zullen er zo’n 5.000 pakketten verdeeld worden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!