“Vrije journalistiek” Ferre Wyckmans, algemeen secretaris van LBC-NVK

“De nieuwsgaring en berichtgeving bewijst meer en meer de weg op te gaan van het infotainment. Evenzeer is duidelijk dat de kapitaalgroepen die de pers in handen hebben diepe sporen nalaten in de bijgekleurde beoordeling van de nieuwsfeiten. Onafhankelijke journalistiek, zeker inzake het sociaaleconomische, is verder weg dan ooit. ...

woensdag 19 oktober 2011 23:08
Spread the love

Vrije journalistiek” Ferre Wyckmans, algemeen secretaris van LBC-NVK

De nieuwsgaring en berichtgeving bewijst meer en meer de weg op te gaan van het infotainment. Evenzeer is duidelijk dat de kapitaalgroepen die de pers in handen hebben diepe sporen nalaten in de bijgekleurde beoordeling van de nieuwsfeiten. Onafhankelijke journalistiek, zeker inzake het sociaaleconomische, is verder weg dan ooit. DeWereldMorgen.be vult ondertussen het vrijgekomen gat van de vrije journalistiek, ondanks de beperkte middelen, met glans in. Daarom steun ik ook privé ten volle dit initiatief.”

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Steungever worden?
Download het formulier dat u ons dan per post kunt terugsturen: 
klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!