Nieuws, Cultuur, Radio Mukambo, Mukambo -

Radio Mukambo 032

Deze week verkent Radio Mukambo nieuw werk van het Orchestre International du Vetex, van de Duitse reggaezanger Sebastian Sturm en van de Touaregrockpioniers Tinariwen, die woensdag hun verrassend akoestische album zullen voorstellen in de AB.

maandag 17 oktober 2011 13:08
Spread the love


doc

Donderdag zal Seun Kuti, jongste zoon van Fela, de AB op zijn grondvesten doen daveren met vlijmscherpe afrobeat. Radio Mukambo besteedt ook aandacht aan de betogingen van de indignados via artiesten als Mr Upfull, Anthony Joseph en de Algerijnse rapper El Général. CD van de week is 11 songs, een samenwerking tussen Trevor Watts, Luc Mishalle, Adama Dramé, Marockin’ Brass en Foliba, de nieuwste productie van de Molenbeekse muziekeducatieve organisatie Met-X.

Download

Tracklist:

 • Orchestre International du Vetex – Sathanathanika
 • Fanfare du Belgistan – Boulgour
 • 11 Songs – Watt’s That
 • Occupy Wall Street ft Mr Upfull
 • Anthony Joseph – Money Satan
 • El Général – Rais Lebled (Head of the Country)
 • Broussai – Avec Des Mots
 • Sebastian Sturm – Responsibility
 • Zita Swoon Group – Wait For Me (trailer)
 • Tinariwen – Imidiwan Ma Tenam
 • 11 Songs – Banya
 • Seun Kuti – You Can Run
 • The Grasspoppers – Tunda Já

take down
the paywall
steun ons nu!