Nieuws, Samenleving, België, Steenokkerzeel, No Border, Manifestatie, Gesloten asielcentrum -

Actie op het scherp van de snede in Steenokkerzeel

STEENOKKERZEEL - Actievoerders van No Border manifesteerden zondagavond 16 oktober bij het gesloten asielcentrum van Steenokkerzeel. De omheining en toegangspoort tot het centrum liepen hierbij schade op. De politie was aanwezig, maar greep uiteindelijk niet in.

maandag 17 oktober 2011 10:45
Spread the love

Iets over vijf kwam de groep aan bij het gesloten opvangcentrum onder de gekende slogans ‘Geen mens is illegaal’, ‘No borders, no nations’, ‘Stop deportations’ en ‘Freedom for all’.

Ze kregen van de politie ruimte tot halverwege de toegangsweg. Het was aanvankelijk de bedoeling om de mensen in het centrum op te roepen om hen te bellen. Maar omdat er een incident had plaatsgevonden die dag, waren er niet zoveel aanwezig. Zij die er wel waren, reageerden verheugd op de steun die ze kregen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!