Nieuws, Samenleving, België, Steenokkerzeel, No Border, Manifestatie, Gesloten asielcentrum -

Actie op het scherp van de snede in Steenokkerzeel

STEENOKKERZEEL - Actievoerders van No Border manifesteerden zondagavond 16 oktober bij het gesloten asielcentrum van Steenokkerzeel. De omheining en toegangspoort tot het centrum liepen hierbij schade op. De politie was aanwezig, maar greep uiteindelijk niet in.

maandag 17 oktober 2011 10:45
Spread the love

Iets over vijf kwam de groep aan bij het gesloten opvangcentrum onder de gekende slogans ‘Geen mens is illegaal’, ‘No borders, no nations’, ‘Stop deportations’ en ‘Freedom for all’.

Ze kregen van de politie ruimte tot halverwege de toegangsweg. Het was aanvankelijk de bedoeling om de mensen in het centrum op te roepen om hen te bellen. Maar omdat er een incident had plaatsgevonden die dag, waren er niet zoveel aanwezig. Zij die er wel waren, reageerden verheugd op de steun die ze kregen.

take down
the paywall
steun ons nu!