België, Watmet -

Foto’s: Meer dan 7000 betogen in Brussel

Brussel - Meer dan 7000 verontwaardigden betoogden zaterdag in Brussel voor een democatischer en socialer Europa en tegen de dominantie van de financiële elite.

zondag 16 oktober 2011 11:21
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!