Nieuws, België, 15 mei-beweging, Mars op Brussel, 15 october 2011 -

Foto’s: Een teken aan de wand

Wat leefde er bij de mensen in de betoging op 15 oktober? Borden, spandoeken, vlaggen en schrijfsels: een teken aan de wand voor de kapitalisten en leiders van 'het systeem'. Zal de boodschap doordringen?

zondag 16 oktober 2011 16:04
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!