Nieuws, België -

Foto’s: Betoging indignados in Brussel

Brussel - Met meer dan 7000 waren ze zaterdag, de indignados die zaterdag door Brussel wandelden. Ze protesteren tegen de hebzucht van de banken, de graaicultuur en de dominantie van de financiële elite.

zondag 16 oktober 2011 10:51
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!