Verslag, Nieuws, België, Dexia, Watmet -

Indignados bezetten hoofdzetel Dexia

Met enkele tientallen bezetten ze woensdagnamiddag de hoofdzetel van Dexia aan het Rogierplein in Brussel. De politie trachtte de actie te verhinderen door enkele Indignados (verontwaardigden) te boeien, dat leidde echter enkel tot nog meer chaos in de inkomhal.

woensdag 12 oktober 2011 18:32
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!