Ook de verf voor het kunstwerk was "mixed".
Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Kav, Antwerpen, 't Werkhuys, Watmet, Mixed-ID -

Mixed-ID wordt vervolgd

ANTWERPEN - In de multiculturele mengkroes waarin we leven, bloeien liefdes op en dat resulteert vaak in kinderen die geconfronteerd worden met de beide culturen van hun ouders. KAV organiseerde daarom voor de tweede maal een infodag om die kinderen (en andere geïnteresseerden) een inzicht te geven in die problematiek.

zondag 9 oktober 2011 15:10
Spread the love

Op de eerste editie van Kleurrijk kreeg Mixed-ID veel lof, waardoor het leidde tot deze tweede, meer sobere dag in het Werkhuys. Waar de eerste keer verschillende workshops gehouden werden, koos men nu voor een gezellig gesprek op een sofa, afgewisseld met muziekoptredens, een buffetmaaltijd met een aanbod uit de hele wereld, of simpelweg wat gekeuvel.

Anders, maar daarom niet minder waardevol of succesrijk. Kant en klare antwoorden werden echter niet voorgeschoteld, het accent lag eerder op het delen van het (goede) gevoel om ‘mixed’ te zijn.

take down
the paywall
steun ons nu!