Ook de verf voor het kunstwerk was "mixed".
Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Kav, Antwerpen, 't Werkhuys, Watmet, Mixed-ID -

Mixed-ID wordt vervolgd

ANTWERPEN - In de multiculturele mengkroes waarin we leven, bloeien liefdes op en dat resulteert vaak in kinderen die geconfronteerd worden met de beide culturen van hun ouders. KAV organiseerde daarom voor de tweede maal een infodag om die kinderen (en andere geïnteresseerden) een inzicht te geven in die problematiek.

zondag 9 oktober 2011 15:10
Spread the love

Op de eerste editie van Kleurrijk kreeg Mixed-ID veel lof, waardoor het leidde tot deze tweede, meer sobere dag in het Werkhuys. Waar de eerste keer verschillende workshops gehouden werden, koos men nu voor een gezellig gesprek op een sofa, afgewisseld met muziekoptredens, een buffetmaaltijd met een aanbod uit de hele wereld, of simpelweg wat gekeuvel.

Anders, maar daarom niet minder waardevol of succesrijk. Kant en klare antwoorden werden echter niet voorgeschoteld, het accent lag eerder op het delen van het (goede) gevoel om ‘mixed’ te zijn.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!