www.vrede.be
Nieuws, Samenleving, België, Brussel, Vrede vzw, Afghanistan, Oorlog, Oorlog en vrede, Brussel, Watmet, 10 jaar oorlog -

NAVO-fotoshoot: ongelukkige verjaardag Afghanistan

Een zestigtal vredesactivisten hield aan de trappen van de Brusselse Beurs een 'NAVO-fotoshoot' om de ongelukkige tiende verjaardag van de oorlog in Afghanistan aan te klagen.

vrijdag 7 oktober 2011 23:54
Spread the love

NAVO-secretaris-generaal Rasmussen verkondigde trots de verwezenlijkingen van de oorlog: honderden miljarden militaire uitgaven, tienduizenden dodelijke slachtoffers en een land dat economisch aan de grond zit in het langstdurende internationaal conflict sinds decennia.

Volgens Rasmussen en negen NAVO-leiders ging het om een geslaagde missie. De aanwezige slachtoffers en het publiek dachten daar anders over. Voorbijgangers kregen een stukje ongelukkige verjaardagscake.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!