www.vrede.be
Nieuws, Samenleving, België, Brussel, Vrede vzw, Afghanistan, Oorlog, Oorlog en vrede, Brussel, Watmet, 10 jaar oorlog -

NAVO-fotoshoot: ongelukkige verjaardag Afghanistan

Een zestigtal vredesactivisten hield aan de trappen van de Brusselse Beurs een 'NAVO-fotoshoot' om de ongelukkige tiende verjaardag van de oorlog in Afghanistan aan te klagen.

vrijdag 7 oktober 2011 23:54
Spread the love

NAVO-secretaris-generaal Rasmussen verkondigde trots de verwezenlijkingen van de oorlog: honderden miljarden militaire uitgaven, tienduizenden dodelijke slachtoffers en een land dat economisch aan de grond zit in het langstdurende internationaal conflict sinds decennia.

Volgens Rasmussen en negen NAVO-leiders ging het om een geslaagde missie. De aanwezige slachtoffers en het publiek dachten daar anders over. Voorbijgangers kregen een stukje ongelukkige verjaardagscake.

take down
the paywall
steun ons nu!