Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Guy Swinnen, Geestelijke gezondheidszorg, Halve Neuro, Te Gek Karavaan, Psychische problemen, Kristien Hemmerechts -

De Te Gek!?-karavaan trok door Antwerpen

ANTWERPEN - Doe toch normaal over geestelijke gezondheid. Dat was de boodschap die de ‘Te Gek!?-karavaan bracht op woensdag 5 oktober in Antwerpen. De optocht trok door de binnenstad om komaf te maken met het taboe over psychische problemen. Warre Borgmans en Tine Embrechts riepen klassen, scholen, organisaties en (jeugd)verenigingen op om mee te stappen in de karavaan.

donderdag 6 oktober 2011 11:15
Spread the love

De Laatste Showband en verschillende artiesten gaven op de Groenplaats het beste van zichzelf tijdens een gratis openluchtconcert gepresenteerd door Kristien Hemmerechts. Tussendoor kon iedereen genieten van de Te Gek!?-soep van kok Jeroen Meus.

Eén op de vier Belgen krijgt vroeg of laat psychische problemen. De meeste mensen praten niet openlijk over hun aandoening, uit schaamte, omdat ze bang zijn niet begrepen te worden. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!