Fris en ander nieuws” Frank Roels, prof. emeritus UGent

Frank Roels stelt u de vraag: "Beseffen we niet met velen, dat onze massamedia vooral streven naar oplage- en kijkcijfers, en dit om commerciële redenen? Dat resulteert in steeds kortere boodschappen van het dominante discours, meer sensatie, en vooral minder diepgaande analyses. Begrijpt u nog iets van de crisissen?"

woensdag 5 oktober 2011 23:59
Spread the love

Frank Roels stelt u de vraag:

“Beseffen we niet met velen, dat onze massamedia vooral streven naar oplage- en kijkcijfers, en dit om commerciële redenen? Dat resulteert in steeds kortere boodschappen van het dominante discours, meer sensatie, en vooral minder diepgaande analyses. Begrijpt u nog iets van de crisissen? DeWereldMorgen.be daarentegen moet geen winst opleveren aan aandeelhouders of sponsors, en biedt online fris en ander nieuws, uur na uur.
Wie niet de volgende vrijwillige medewerker wil worden, roep ik op om een financiële bijdrage te geven die in verhouding staat tot wat de zogenaamde kwaliteitsbladen kosten”.

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

take down
the paywall
steun ons nu!