Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Boulevard Amandla -

6de editie Boulevard Amandla nog tot 15 oktober in 2060

ANTWERPEN - Na de tchukudu's uit Kivu in 2010 en de exhuberante Ghanese doodskisten in 2009, haalt de 6de editie van Boulevard Amandla 2011 met de Arap schilders uit Kinshasa (het beste van de hedendaagse Congolese Art Scène) ook dit najaar - tot 15 oktober - weer de warmte van Afrika naar Antwerpen.

woensdag 5 oktober 2011 11:00
Spread the love

Boulevard Amandla laat dit Afro Antwerps kunstevenement van La Piscine d’Activité in Antwerpen het De Coninckplein en zijn 2060-omgeving weer bruisen.

Sinds 2005 een intercultureel kunstenforum, een artistieke fusie tussen twee continenten. Het festival focust op uitwisseling en kruisbestuiving, het reflecteert hedendaagse kunst uit Afrika aan hedendaagse Europese kunst en omgekeerd.

Het slotfeest van Boulevard Amandla, ‘Senegal Hip Hop Afrika Event’ vindt plaats op hetzelfde De Coninckplein op zaterdag 15 oktober vanaf 14 uur. Allen daarheen!

Bekijk veel foto’s van het openingsfestival via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627693932175/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!