Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Zoo, Seniorendag -

Seniorendag in de Antwerpse Zoo

ANTWERPEN - Vorige dinsdag, 27 september, konden Antwerpse 55-plussers tijdens de Seniorendag genieten van een dag vol activiteiten. Op het programma stond onder meer een bezoek aan de Zoo, een muziekshow in de Konigin Elisabethzaal, een wereldmarkt en een verenigingenmarkt.

dinsdag 4 oktober 2011 13:05
Spread the love

Elk jaar verwelkomt de Zoo duizenden enthousiaste 55-plussers op de Seniorendag. 55-plussers kunnen tegen een verlaagd tarief de Zoo bezoeken.

Met de gratis wereld- en verenigingenmarkt konden de 55-plussers kennismaken met het diverse Antwerpse vereniginsleven. Ze kwamen er onder andere meer te weten over de Antwerpse seniorenwerking in de districten en de helende werking van tai chi bij artrose.

In een overvolle Konigin Elisabethzaal verzorgden onder anderen Lia Linda & Albert, Pete Highland en Sam Gooris een muziekshow.

Opvallend was dit jaar de cover van de folder van de stad Antwerpen om deze dag voor te stellen. Iedereen zal zo zijn eigen mening erover hebben zeker, maar we vonden dat de tijd er nog niet rijp voor was. Binnen 5 jaar misschien …

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627686096671/show/

take down
the paywall
steun ons nu!