Lokaal, Antwerpen -

Gloednieuw Metalfestival ROCKFORT op Fort 8 te Hoboken

Op de voorlaatste zaterdag van september vond in Fort 8 in Hoboken de eerste editie van RockFort plaats, een gloednieuw Metalfestival dat met steun van de Stad Antwerpen en het district Hoboken een jaarlijks en hopelijk groeiend initiatief zal worden.

dinsdag 4 oktober 2011 23:55
Spread the love

Dit gloednieuw metalfestival verschaft een podium aan een aantal bekende en minder bekende metalbands uit het Antwerpse. Op het hoofdpodium waren er o.a. The Guardian, Angeli di Pietra, Stallion, Krosssbreed en FireForce – allen uit het Antwerpse. Als afsluiter uit het Verenigd Koninkrijk Blaze Bayley.
Blaze is een echt podiumbeest en vooral bekend als leadzanger van Wolfsbane en natuurlijk ook als de tijdelijke leadzanger bij Iron Maiden.

Op een tweede podium in het fort zelf , een 6-tal jonge én Antwerpse bands die de ombouwpauzes op het hoofdpodium op heavy wijze invulden.

Bekijk  meer foto’s over deze geslaagde Première via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627819307342/show/t

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!