Antwerpen, Lokaal, Zuiderpershuis, Antwerpen, Afrique ta mère -

Antwerpen: ‘Afrique ta mère’ in het Zuiderpershuis

ANTWERPEN - Het Zuiderpershuis vestigt dit najaar met 'Afrique ta Mère' de aandacht op twee belangrijke VN-millenniumdoelstellingen die nog verre van bereikt zijn: met name moedersterfte en kindersterfte in het Zuiden terugdringen. Het startschot werd zondag gegeven met een modeshow door zwangere vrouwen. Nog tot 18 december in het Zuiderpershuis.

dinsdag 4 oktober 2011 17:15
Spread the love

Zondag showde Maaike Cafmeyer samen met 15 andere mama’s of mama’s-in-spe de nieuwe collectie borstvoedingskledij en -lingerie uit de nieuwe collectie van een grote borstvoedingswinkel uit België.

Deze winkel zet zich ook in voor moeders en kinderen wiens roze wolk minder rooskleurig is.

Als partner van de NGO Memisa in haar strijd tegen de sterfte van moeders in Afrika, brengt deze winkel een exclusief en trendy ‘Give a bit’-borstvoedings T-shirt op de markt waarvan de opbrengst integraal naar Memisa gaat.

Meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627692145215/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!