Tweede benefiet ten voordelen van de Mc Gregor Waldorfschool

maandag 3 oktober 2011 13:25
Spread the love

https://picasaweb.google.com/105601827018671784265/3Oktober201102#

Via deze link kan je de foto’s bekijken van de tweede benefit ten voordelen van de Mc Gregor Waldorfschool in Zuid Afrika.

Deze beneft ging door zaterdag 1 oktober 2011 in zaal De Lispenaar in Lier. Dany Pauwels, Lydia Bruggeman, Sylvie Stuyck en Dominic Van Oosterwyck organiseerde deze tweede benefit voor het schooltje wat hun zeer nauw aan het hart ligt.

Gunther Groenwals zorgde voor een heerlijk Zuid Afrikaans stoofpotje (Potje Kos) en ook in vegetrische versie. Niet minder dan 85 deelnmers genoten van een heerlijke maaltijd en een schitternde dessert. De gebruikelijke Zuid Afrikaanse wijntjes vloeide rijkelijk.

Verschillende vrijwilligers hielpen mee om van het feest een succes te maken, waarvoor dank.

Het was een geslaagd solidariteitsfeest… en een mooi versierde zaal.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!