Het Conscienceplein is een gezellig pleintje in de Antwerpse binnenstad waar mensen al decennia samenkomen om een terrasje te doen of gewoon om te praten of te musiceren. Het was lang een centrum van alternatievelingen die in het Pannenhuis (is al jaren weg) op café gingen.

Cultuur, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Lieve(r)evolutie, Conscienceplein -

Lieve(r)evolutie op het Conscienceplein

ANTWERPEN - Er stak een uitnodiging voor een ‘lieve(r)evolutie’ in mijn mailbox van de Antistresspoweet. “Breng wat hapjes en drankjes, vrienden en vriendinnen, verf, penselen, reclamepanelen om te bewerken, je beste gedichten, een goed humeur en dergelijke. Het weer belooft goed te zijn, toch misschien een trui of een deken meebrengen indien het wat later wordt.”

maandag 3 oktober 2011 12:10
Spread the love

take down
the paywall
steun ons nu!