Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Antwerpen studentenstad, StuDay -

Studentenfeestje: STUDAY

Antwerpen Studentenstad organiseert in het begin van het academiejaar STUDAY, een feest met sport, cultuur en vooral veel muziek. Schitterend nazomerweer kon het enthousiasme van de tienduizenden studenten slechts aanwakkeren op deze achtste editie.

vrijdag 30 september 2011 03:14
Spread the love

Antwerpen Studentenstad is een organisatie die zich op velerlei vlakken inzet voor de student. Zij bieden informatie over zowat alles wat studenten aanbelangt: het zoeken naar een kot, aanvragen voor studiebeurzen, medische hulp, tweedehands leerboeken, goedkope computers en internet, en nog veel meer. Ook amusement, sport en cultuur wordt gepromoot en aan gereduceerde prijzen aangeboden. Op het einde van het academiejaar organiseren ze een jobbeurs om de afgestudeerden snel aan werk te helpen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!