“Die dingen hebben geen prijs” Jan Blommaert, hoogleraar taal, cultuur en globalisering

"DeWereldMorgen.be is op korte tijd een cruciaal onderdeel geworden van onze mediawereld, met topjournalistiek, stemmen van onderuit, ijzersterke dossiers en een rotsvast geloof in journalistieke integriteit. Dit alles krijgen we gratis. Maar het is niet kosteloos. Als je DeWereldMorgen.be steunt, investeer je in je eigen kennis, je onafhankelijkheid van commerciële media, je eigen mening, ..."

donderdag 29 september 2011 17:25
Spread the love

DeWereldMorgen.be is op korte tijd een cruciaal onderdeel geworden van onze mediawereld, met topjournalistiek, stemmen van onderuit, ijzersterke dossiers en een rotsvast geloof in journalistieke integriteit. Dit alles krijgen we gratis. Maar het is niet kosteloos. Als je DeWereldMorgen.be steunt, investeer je in je eigen kennis, je onafhankelijkheid van commerciële media, je eigen mening, je democratie. Geef gul, want die dingen hebben geen prijs.

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!