Bobette Ngiedi Lelo van het Afrikaans Platform leidde de acts in. Zij interviewde onder anderen Rosemary Dede van Malaika Designs, die hier een selectie van haar producten toonde. Een kerkgebouw is een fantastisch decor voor een catwalk!

Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, KifKif, Somalië, Afrikaans Platform -

Benefiet voor Somalië

ANTWERPEN - Somalië komt regelmatig opduiken in de nieuwsberichten. Helaas zelden met iets positiefs. Onlusten en conflicten, droogte en hongersnood, kapers voor de kust en nog van dat. Ondanks pogingen van hulporganisaties blijft de bevolking op haar honger zitten (sic). Het Afrikaans Platform en KifKif organiseerden een benefiet om geld in te zamelen om waterpompen te kunnen aanschaffen.

woensdag 28 september 2011 14:45
Spread the love

Voor een benefiet op een zonnige nazomerdag vielen de resultaten best mee: een vijfhonderdtal bezoekers en een opbrengst van 3.000 euro.

WorldConcern – die de som geld zal gebruiken – kan tevreden zijn. Natuurlijk kon dit benefiet slechts plaatsvinden dankzij de onbaatzuchtige medewerking van tal van muzikanten en andere artiesten. Hieronder volgt een – weliswaar onvolledige – opsomming ervan.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!