Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Boulevard Amandla, Kin moto na Anvers, Masters of peace -

De warmte van Kinshasa in Antwerpen

ANTWERPEN - 'Kin Moto na Anvers' is Lingala voor ‘Kinshasa verwarmt Antwerpen’. Het gaat om een kunsttentoonstelling van ARAP-Atelier-Public. Deze tentoonstelling van Congolese beeldende kunst met een dertigtal werken vindt plaats tijdens Boulevard Amandla in de glazen kubus van de Permekebibliotheek op het De Coninckplein.

maandag 26 september 2011 15:10
Spread the love

Boulevard Amandla loopt nog tot en met zaterdag 15 oktober op en rond het De Coninckplein, midden de Afrikaanse buurt in Antwerpen. Vertrekkend vanuit deze buurt willen de organisatoren via kunst en cultuur, tussen continenten communiceren om in beide richtingen ontwikkelingen te stimuleren.

Het openingsfeest had plaats op zaterdag 24 september. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!