Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Somalië, Kievitsnest, Axl peleman -

Benefiet: Words for Somalia

ANTWERPEN - De Hoorn van Afrika wordt getroffen door zeer ernstige droogte. Meer dan 10 miljoen mensen in Somalië, Kenia, Ethiopië en Djibouti worden getroffen door hongersnood, de ergste in 60 jaar. Zondag 25 september hielden vrijwilligers i.s.m. Het Afrikaans Platform en Kif Kif in Antwerpen een benefiet ten voordele van een duurzaam project in Somalië.

maandag 26 september 2011 14:55
Spread the love

Twaalf jaar nadat de kerk in de Provinciestraat ontdaan werd van haar religieuze symbolen staat ze weer in dienst van het goede. Dit om een niet religieuze slag te leveren tegen armoede op een duurzame manier.

Er werd gedebatteerd over het gesteunde initiatief, over NGO’s, hun structuur en lokale duurzame initiatieven. Dit event brengt mensen van diverse leeftijden en nationaliteiten uit alle hoeken van de wereld samen.

Naast het debat waren er verschillende optredens en ook een fototentoonstelling, grafische kunstwerken en een Afrikaanse modeshow. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!