“Een absolute must”, Rik Pinxten

"In een wereld waar de 'commerce' bepaalt wie we zijn en wat we mogen weten, is DeWereldMorgen.be een absolute must", Rik Pinxten hoogleraar aan de Universiteit Gent, voorzitter van de Humanistische Vrijzinnige Vereniging van Vlaanderen

donderdag 22 september 2011 21:47
Spread the love

“In een wereld waar de ‘commerce’ bepaalt wie we zijn en wat we mogen weten, is DeWereldMorgen.be een absolute must”, Rik Pinxten hoogleraar aan de Universiteit Gent, voorzitter van de Humanistische Vrijzinnige Vereniging van Vlaanderen

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!