“Krant met het hart op de juiste plaats” Ides Nicaise, HIVA – KU Leuven

“Ik heb mijn papieren krant opgezegd en gebruik dat geld graag voor DeWereldMorgen.be: meer nadruk op het sociale (wereld)nieuws; uitstekende duiding bij belangrijke gebeurtenissen of knelpunten; veel bomen en afval gespaard; de overzichtelijkheid van een e-krant, waaruit je ook nog kunt knippen en bewaren...

dinsdag 20 september 2011 17:02
Spread the love

“Ik heb mijn papieren krant opgezegd en gebruik dat geld graag voor DeWereldMorgen.be: meer nadruk op het sociale (wereld)nieuws; uitstekende duiding bij belangrijke gebeurtenissen of knelpunten; veel bomen en afval gespaard; de overzichtelijkheid van een e-krant, waaruit je ook nog kunt knippen en bewaren…   Bovendien kost een abonnement op DeWereldMorgen.be in principe minder. Maar bovenal is dit een krant met het hart op de juiste plaats.”

Ides Nicaise, hoofddocent, faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, HIVA – KU Leuven

Wilt u mee groeien met DeWereldMorgen.be?
Voorzie ons dan van de nodige zuurstof

We zoeken dus zeker 100 mensen die DeWereldMorgen.be elke maand voor 25 euro zuurstof willen toedienen. Natuurlijk mag u ons ook steunen met 10 euro of 5 euro per maand, we weten immers dat vele lezers dat makkelijker aankunnen. Ook éénmalige giften zijn meer dan welkom.

Om steungever te worden, kunt u het formulier downloaden dat u ons dan per post kunt terugsturen: klik hier

Alvast hartelijk dank namens de hele DeWereldMorgen.be-ploeg.

                    Dirk Barrez & Han Soete

PS: U kunt natuurlijk ook een bestendige opdracht geven via het PC-banking systeem van uw bank.

Rekeningnummer DeWereldMorgen.be:  

  • 523-0427751-56 (Triodos)
  • IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!