Lokaal, Gent, Duurzame mobiliteit, Autoloze zondag, Gent, Trapkracht Gent -

Trapkracht gaat eXtra Large voor autoloze zondag

maandag 19 september 2011 19:20
Spread the love

GENT – Op 18 september was het weer autoloze zondag in Gent. Een hoogdag voor alle wandelaars en fietsfanaten …

En zo ook voor Trapkracht. Zij hield op de autoloze zondag samen met enkele andere organisaties een grote fietstocht langs de stadsring.

Andere jaren nam het stadsbestuur van Gent de organisatie van die fietstocht op zich, maar dit jaar deed het dat om budgettaire redenen niet. Een ideaal excuus voor Trapkracht om zelf de touwtjes in handen te nemen. De fietstocht verliep rustig, maar gezellig.

Het fietserscollectief Trapkracht komt iedere eerste woensdag van de maand op straat met een hele hoop fietsers om hun plaats in het verkeer op te eisen. Om 18u33 spreken ze iedere eerste woensdag af aan het Zuid in Gent.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!