Nieuws, België, Brussel, Cultuur, MIVB, Metro, Straatmuzikanten, MusikOmetro -

Live muziek voor de prijs van een metrokaartje

Live muziek voor de prijs van een metrokaartje
maandag 19 september 2011 07:45

Aan de vooravond van autoloze zondag vond in enkele metrostations in Brussel het festival, MusikOmetro, plaats. Heel verschillende groepen traden er op als straatmuzikant. Volgens organisator, Dis Huyghe, is straatmuzikant een niet te onderschatten job want de aandacht krijgen en vasthouden van een winkelend publiek is niet eenvoudig.

Nieuw dit jaar was Skinfama, een vzw uit de Fontainaswijk, die lokale slam poëten, breakdancers, mc’s en dj’s samenbracht in metrostation Anneessens.

Met quota voor het aantal Nederlandstalige of Franstalige groepen hield MusikOmetro geen rekening.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!