DeWereldMorgen.be lanceert vernieuwde website
Nieuws, België, Dewereldmorgen.be -

DeWereldMorgen.be lanceert vernieuwde website

18 maanden na de opstart van DeWereldMorgen.be stellen we u onze vernieuwde website voor. Deze nieuwe versie wil vooral de rijkdom aan materiaal op de website beter in de kijker zetten.

maandag 19 september 2011 17:00
Spread the love

Van bij de opstart kregen we heel wat opmerkingen, bedenkingen, kritieken en voorstellen voor verbeteringen aan de website. In een eerste fase werden een aantal verbeteringen uitgevoerd aan de bestaande website, maar als snel besloten we om te gaan werken aan een vernieuwde versie van de website.

Deze vernieuwde versie wil vooral de rijkdom aan materiaal op de website beter in de kijker zetten.

We blijven niet bij de pakken zitten

Na een periode van technische testen en verbeteringen aan de eerste ontwerpen van de vernieuwde website beginnen we nu aan een versie van de website op maat gesneden van mobiele toestellen.

Daarna wordt het tijd om de motor achter de website te vernieuwen (upgraden naar Drupal7) en gaan we de ontwikkeling toespitsen op het gebruik van multimedia en het gebruiksgemak voor de ondertussen al 1.800 bloggers en 250 burgerjournalisten.

Media maken kost geld

Wilt u dat DeWereldMorgen.be voort kan uitgroeien tot een heus alternatief nieuwsmedium, word dan vandaag nog steungever: Steun DeWereldMorgen.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!