Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Park Spoor Noord, Opening sporthal -

Opening buurtsporthal Parkloods in Park Spoor Noord

maandag 12 september 2011 13:30
Spread the love

ANTWERPEN – Op zaterdag 10 september opende de nieuwe buurtsporthal Parkloods in Park Spoor Noord officieel zijn deuren.

Iedereen kon een kijkje komen nemen. Buurtbewoners leerden tijdens het openingsfeest de vele sportmogelijkheden van de sporthal kennen. Daarnaast konden ze kijken naar en deelnemen aan een aantal gratis sportactiviteiten en -demonstraties voor jong en oud.

Karim Bachar en Dirk Van Tichelt openden de buurtsporthal officieel met een partijtje tafeltennis in aanwezigheid van burgemeester Patrick Janssens (SP.A) en schepen voor Sport Ludo Van Campenhout. Een impressie.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!