Ne Vuilen Avond houdt het netjes
Lokaal, Cultuur, Theater, Antwerpen, Ne Vuilen Avond - Roma Borgerhout, Revue -

Ne Vuilen Avond houdt het netjes

zondag 11 september 2011 11:26
Spread the love

Hotel Jarretelle, Radio Modern, Ballroom en Ne Vuilen Avond … ze brengen de nostaligie van vroeger terug naar het nu.

Met de reeks oud België en de film Moulin Rouge in het achterhoofd is er door de heren en dames die Radio Modern lanceerden besloten om het begrip revue terug leven in te blazen. Vrijdag 9 september ging het zaakje in premiere in de Roma te Borgerhout.

Goochelaars, acrobaten, nachtegalen van de opera, comedians, dames en dames met veel pluimen geven een show waarbij het 2×40 minuten genieten is. Une Revue Jamais vue mag dan ook letterlijk genomen worden. Wie zich verwacht aan een striptease of naaktdanseressen komt van een kale reis thuis. Ne Vuilen avond is niet zo vuil, integendeel het mag voor mij zelfs iets stouter en pittiger. 

De diverse theaterstukjes volgen elkaar op, aaneengepraat door een Master of Ceremony. Een, jammer genoeg nog te klein, deel van het publiek zorgde met aangepaste kledij dat je het idee krijgt dat je in de Roma anno 1930 beland bent.  

Al waren de moppen van Don Juan van dienst Jan De Smet niet altijd even stevig, toch vloog de voorstelling als een trein voorbij.

Wie het wil meemaken: http://nevuilenavond.be

Hier een klein fotoverslag.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!