Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Bevrijdingsfeesten -

Antwerpen vierde herdenking bevrijding 1944 in stijl van toen

woensdag 7 september 2011 10:20

ANTWERPEN – Vrijdag 2 september was er een bal op de Groenplaats. Zaterdag waren er naast de plechtigheden ‘all over’ in de stad, ook nog muziek en dans op het Steenplein en een markt ‘van toen’ op de Vrijdagsmarkt. Ook de Parade van legervoertuigen vond zaterdag plaats.

Zaterdagavond eindigden de Bevrijdingsfeesten met de traditionele taptoe op de Grote Markt. Zondag was er naast een  tweede bloemenhulde in het Stadpark nog ‘Klassiek in de Stad’ op het Sint-Jansplein.

We waren er 48 uur lang bij en kwamen terug met een fotoreportage van meer dan 580 beelden. Bekijk deze via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627487609855/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!