Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Antwerpen Proeft, Bollekensfeest, Zomer van Antwerpen. -

Antwerpen Proeft van 25 restaurants

maandag 22 augustus 2011 16:38
Spread the love

ANTWERPEN -Binnen het kader van de jaarlijkse Bollekesfeesten kon 4 dagen lang geproefd worden van de specialiteiten uit 25 restaurants. Via een systeem van restobonnen konden de bezoekers shoppen op de talrijke luxueus ingerichte terrassen.

Daarnaast was er ook nog ‘Boulevard 170’ waar het accent op de exotische keuken gelegd werd en de vis- en schaaldierenmarkt in de schaduw van het museum.

Een totaal ander verhaal én beeldverslag is het Mosselfeest van het inloophuis voor daklozen ‘De Steenhouwer’ op  de Sint-Andriesplaats (zie https://www.dewereldmorgen.be/foto/2011/08/22/antwerpen-proeft-ook-op-een-alternatieve-locatie ).

Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!