Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Patrick Janssens, Bollekesfeest, Aardbeientaart -

Aardbeientaart-verhaal

maandag 22 augustus 2011 14:15
Spread the love

ANTWERPEN – Zondagmiddag werd de Vlaamse Kaai ingenomen door de grootste aardbeientaart ooit. Die was 469 meter lang, goed voor een nieuw Belgisch record. In een half uur tijd bleef er niets meer van de reuzentaart over.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!