DeWereldMorgen.be zoekt een webontwikkelaar
Verslag, Nieuws, DeWereldMorgen, Dewereldmorgen.be, DeWereldMorgen.be zoekt -

DeWereldMorgen.be zoekt een webontwikkelaar

DeWereldMorgen.be zoekt een webontwikkelaar om de nieuwe versie van haar website op te bouwen: de website omzetten naar Drupal 7 en aanpassen aan de nieuwe noden van het medium, de (burger)journalisten, de community, portable devices, multimedia toepassingen,...

vrijdag 19 augustus 2011 13:13
Spread the love

DeWereldMorgen.be zoekt een webontwikkelaar

Wat:

DeWereldMorgen.be zoekt een webontwikkelaar om de nieuwe versie van haar website op te bouwen: de website omzetten naar Drupal 7 en aanpassen aan de nieuwe noden van het medium, de (burger)journalisten, de community, portable devices, multimedia toepassingen,…
Je tekent samen met de ploeg van journalisten en vrijwilligers de functionaliteit uit van die nieuwe website. Samen met een vormgever doe je voorstellen die je dan uitwerkt en realiseert.
Je bent er natuurlijk ook om de bestaande website bij te sturen.

Over welke job gaat het?

 1. Drupal-ontwikkelaar:
 1. We hebben een Drupal-website, op Drupal 6
 2. We willen een nieuwe website, op Drupal 7.
 1. Deel uitmaken van kernteam
 2. Ook belangstelling hebben voor media en vrije software. Graag zien we je ook tijdinvesteren in de Drupal community.
 3. Boeiende job met eigen verantwoordelijkheden en boordevol mogelijkheden om bij te leren, je eigen stempel te drukken, zichtbaar werk te doen, …

Wie zoeken we?

 1. Je hebt ervaring met het ontwikkelen, configureren, beheren en optimaliseren van Drupal-websites. Je bent op de hoogte van best practices, en kan vragen ivm nieuwe functionaliteit vertalen in Drupal-oplossingen.
 1. Je schrijft vlot PHP, HTML, CSS en Javascript/jQuery.
 2. Je kent (Ubuntu/Debian) Linux, en weet wat er nodig is om een website te laten draaien.
 3. Je kan overweg met version control systemen (Subversion, Git).
 4. Je bent gek van open source/vrije software, en vindt het fijn om in het kader van je job de ruimte te krijgen om actief te zijn binnen een van de grootste open source communities.

Als webmaster van DeWereldMorgen

 1. Sta je in voor de ontwikkeling, onderhoud en dagelijks beheer van enkele Drupal-websites, waaronder DeWereldMorgen.be.
 2. Communiceer je met onze hosting provider om te overleggen ivm nieuwe hosting-behoeften en problemen op te lossen.
 3. Werk je samen met andere teamleden en vrijwilligers om technische problemen op te lossen.

Wat bieden wij

 1. Een boeidende omgeving waarin het mogelijk is om te groeien en je te ontwikkelen.
 2. Een team van journalisten, mediamakers en vrijwilligers dat geboeid is door nieuwe technologie en aan jouw lippen zal hangen als je nieuws te melden hebt.
 3. Een loon dat gangbaar is in de sociale sector.  We verdienen allemaal +/- evenveel en beslissen in team waarin we al dan niet investeren.

Wie zijn we?

Te commercieel, te oppervlakkig, te sensationeel, te haastig. Nooit eerder lagen de media zo zwaar onder vuur. Die steeds luider klinkende mediakritiek komt er op een moment dat de toekomst van de commerciële media onzeker is. Mediabedrijven slanken af, bekwame journalisten belanden op straat. Een antwoord op de opkomst van het internet hebben de kranten nog niet gevonden.
DeWereldMorgen.be wil op een bescheiden manier tonen dat niet alles kommer en kwel is in medialand. Bij DeWereldMorgen.be lopen we niet gebukt onder de commerciële logica. DeWereldMorgen.be behoort tot geen enkele commerciële mediagroep en geen enkele mediamagnaat kijkt ons op de vingers. De zoveelste uitweiding over De slimste mens of episode 1001 in de carrière van Britney Spears laten we graag over aan onze collega’s. Zo kan DeWereldMorgen.be zich concentreren op wat echt belangrijk is, op wat je moet weten om onze complexe wereld te begrijpen.
DeWereldMorgen is een project van GetBasic.be.
GetBasic.be is een beweging die ijvert voor de democratisering van de media. Haar belangrijkste project is het burgermedium DeWereldMorgen.be.

Geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar han[NoSpam]@[NoSpam]DeWereldMorgen.be.
Stel jezelf voor, en leg kort uit waarom je graag bij DeWereldMorgen.be aan de slag wil als webmaster/technisch verantwoordelijke – voeg ook je CV toe als attachment.

take down
the paywall
steun ons nu!