Nieuws, Cultuur, België, Nieuws, DEUS, Concertnieuws -

Luisterpost: dEUS kondigt concerten aan

Hun nieuwe cd verschijnt in september, ze staan deze week op de affiche van Pukkelpop, maar dit najaar speelt dEUS twee zaalconcerten. Eén in de Lotto Arena in Antwerpen en één in Vorst-Nationaal.

woensdag 17 augustus 2011 23:10
Spread the love

Zaterdag speelt dEUS op Pukkelpop met een set die door de luisteraars van Studio Brussel werd samengesteld. Dat optreden is meteen de sluitsteen van een hoofdstuk, want op 16 september verschijnt hun nieuwe cd Keep You Close. En daar horen natuurlijk ook concerten bij, een hele Europese tournee zelfs.

Maar op vrijdag 16 december spelen ze in de Antwerpse Lotto Arena en op zaterdag 17 december beheersen ze Vorst Nationaal. Tickets à 36 euro (excl. servicekosten) voor beide concerten gaan vanaf maandag 22 augustus om 9u in verkoop via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 (*0.5euro/min, incl btw) of www.proximusgoformusic.be. Wie graag nog eens naar de sterke single ‘Constant Now’ luistert, die kan voortaan op de soundcloud-pagina van dEUS terecht.

take down
the paywall
steun ons nu!