Antwerpen, Lokaal, Antwerpen -

Antwerpen:De 8ste editie van LINKERWOOFER

maandag 15 augustus 2011 00:44
Spread the love

Het begon in 2004 met een bende jongerendie de Linkeroever van Antwerpen wat meer in beweging wou krijgen.Een 100-tal vrijwilligers kreeg een 1000-tal bezoekers op de been,en de eerste Linkerwoofer was een feit.

Wat begon als een klein en ambitieus festivalletje,groeide uit tot een groots evenement waar Antwerpen niet meer naast kan kijken.De editie van 2010 was een schot in de roos en alweer een record in de geschiedenis van Linkerwoofer:15.000 mensen ontdekten “een andere kant aan die tunnel”.

Een extra festivaldag was de logische volgende stap.Maar niet zonder vast te houden aan de ideeën van weleer.Ee spetterend muzikaal programma en een grootse gezinsmiddag met kinderanimatie aangeboden,helemaal gratis.

Ondanks de regen en een wat modder terrein waren de aanwezigers met veel.Zeer veel zelfs.Zo’n 12.000 bezochten dit jaar Linkerwoofer op vrijdag en 13.000 op zaterdag:een nieuw record te samen!

Bekijk een uitgebreide fotoreportage met  zo’n 180 foto’s tijdens de optredens van The Van Jets en Absynthe Minded via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627309417059/show/

take down
the paywall
steun ons nu!