Nog tot 3 september kunnen Antwerpse stadsmussen op De Werf in de Van Immerseelstraat terecht om groenten te kweken, spelletjes te spelen en vooral blokhutten te bouwen. En dit alles volledig gratis ! Dat deze kinderen bovendien over groene vingers beschikken hadden ze reeds bewezen op het toonmoment van hun moestuin op 29 juni. De Werf is een grote ruimte in het centrum van de stad, waar je met hout, karton, natuurlijke en andere materialen bouwen aan kampen, uitkijktorens, boomhutten, moestuinen. Je kan het materiaal ter plaatse ontlenen en zelf vorm geven aan je bouwsels. De locatie is het braakliggende grasterrein aan de Van Immerseelstraat in Antwerpen. Dit terrein is 5 000 m² groot en is omheind met hekken en een poort die afgesloten wordt buiten de openingsuren

Lokaal, Antwerpen, De Werf, Antwerpse stadsmussen, Groene vingers, Speelpleinwerking -

Speelpleinwerking in hartje Antwerpen.

vrijdag 12 augustus 2011 22:30
Spread the love

take down
the paywall
steun ons nu!