Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Zomer van Antwerpen, De Coninckplein, Muziek in de wijk -

Muziek in de Wijk op het Antwerps De Coninckplein .

vrijdag 12 augustus 2011 11:25
Spread the love

Op donderdag 11 augustus kwam Muziek in de Wijk voor een tweede keer deze maand langs op het De Conickplein. De weergoden waren mild en het bleef droog. Wat niet kon gezegd worden van de talrijk opgekomen feestvierders die voor de nodige ambiance zorgden. Er was traditiegetrouw geen gebrek aan eetkraampjes en randanimatie voor de kinderen.
De muzikanten van dienst waren het Antwerps collectief Humb dat een wervelende livereputatie geniet. Zij brachten een strakke funk-hiphop-soulset met opzwepende sound. Daarna werd Cubaanse salsa gebracht door de groep Asere uit Havana. Zij speelden stijlvolle salsa en traditionele son. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!