Ieperfest 2011 – Hardcore is meer dan muziek
Nieuws, Cultuur, België, Cultuur, Muziek, Hardcore -

Ieperfest 2011 – Hardcore is meer dan muziek

IEPER - Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus 2011 vond in Ieper het underground hardcore festival Ieperfest plaats. Gedurende 3 dagen speelden er zo'n 60 Hard Core, Punk en Metal bands die meestal het alternatieve gedachtengoed hoog in het vaandel dragen.

vrijdag 12 augustus 2011 11:03
Spread the love

Vorig jaar was het Ieper HardCore Festival mee in de running voor de ‘Ovam GroenEvent Award’ en… ze haalden de prijs binnen. Daardoor mogen ze zichzelf nu met trots het Groenste Festival van Vlaanderen noemen.

DeWereldMorgen was traditioneel opnieuw aanwezig met een groep verslaggevers die ijverig aan het werk zijn gegaan om verslag uit te brengen.

Zie hieronder

take down
the paywall
steun ons nu!