Woensdag 10 augustus voerde Gaia actie op de Antwerpse Groenplaats om hun Boycotcot campagne onder de aandacht te brengen via hun ‘Tour de Gaia’. Deze is erop gericht het grote publiek aan te moedigen niet voor producten met kooieieren te kiezen. Zo wordt er druk gezet op de pluimveehouders en hun directe klanten, de handelaars en supermarkten. Verschillende merken en bedrijven hebben de boodschap reeds ontvangen. Zij gebruiken geen kooieieren meer in hun producten.

Nieuws, België, Lokaal, GAIA, Michel Vandenbosch, Boycot-cot, Tour de Gaia -

Het ene ei is het andere niet !

woensdag 10 augustus 2011 21:59
Spread the love

Nagenoeg 60 % van de leghennen in België ‘leven’ nog steeds in kooien. Meerbepaald in de beruchte batterijkooien.

De anderen leggen hun eieren in een alternatief systeem (scharrel, vrije loop, biologisch).

take down
the paywall
steun ons nu!