Muziek in de Wijk past in het kader van de organisatie van de ‘Zomer van Antwerpen’. Tijdens juli en augustus worden 48 kleine festivalletjes georganiseerd op verschillende pleintjes van het district Antwerpen. Telkens met internationale artiesten, stevig lokaal talent, circusworkshops voor kids, een toffe bar en zuiderse hapjes.

Lokaal, Antwerpen, Muziek in de wijk, Europark, Antwerpen Linkeroever -

Muziek in de Wijk Europark op Linkeroever

maandag 1 augustus 2011 10:55
Spread the love

ANTWERPEN – Ondanks het regenweer zat de sfeer er aan het Europark op vrijdag 29 juli snel in! De muzikanten van dienst waren Quinta Bohemia met Latijns-Amerikaanse folklore en het Nederlandse Zorita met hun uitbundig dansbaar repertoire. Het was de laatste editie van 2011 op deze mooie locatie. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!