Reportage, Nieuws, België -

Sfinks voor & na

zaterdag 30 juli 2011 22:53
Spread the love

Vrijdag rond de middag stond in Boechout alles klaar voor iedereen die wilde genieten van een fijn streepje muziek. Zaterdagavond straalde de wei, ondanks de eerder frisse temperaturen, een heerlijke zomerse festivalsfeer uit.

Sfinks ‘voor’.  En sfinks ‘na’.  Of eerder, ‘tijdens’…

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!