Nieuws, Cultuur, Antwerpen Kids, Isabelle Mbuyi, Sfinks Mixed, Kids corner -

Antwerpen Kids begeesteren ‘kids corner’ op Sfinks Mixed

zaterdag 30 juli 2011 00:19
Spread the love

Sfinks Mixed is en blijft een zeer kindvriendelijk festival waar een groot deel van het terrein voorbehouden is voor de ‘kids’. Zij kunnen zich er uitleven op speeltuigen, geschminkt worden in de grime-tent, workshops volgen of naar optredens kijken. Zo kwamen op vrijdag de ‘Antwerpen Kids’ nogmaals hun kunde tonen. Deze groep jongeren, waarvan velen Afrikaanse roots hebben, vonden een aangename bezigheid waar ze hun talent in kwijt kunnen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!