Nieuws, Samenleving, België, De Wereld Morgen, Sfinks Mixed -

‘Zwart werk’ op Sfinks

vrijdag 29 juli 2011 19:55
Spread the love

Sfinks komt tot stand door honderden vrijwilligers. Ook een tiental Afrikaanse vluchtelingen hielp de voorbije weken mee het festival op poten. Tenten opstellen, hekken en vuilbakken plaatsen. “Travail noir”, lachen ze, “en niet eens betaald!”

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!