Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Liftwedstrijd -

Antwerpse start van ‘Route du Soleil’

woensdag 20 juli 2011 18:00
Spread the love

ANTWERPEN – Na Gent en Leuven was op woensdag 20 juli Antwerpen aan de beurt om 300 deelnemers te laten starten aan de Route du Soleil, de grootste liftwedstrijd ter wereld.

Zij vertrokken van op het Antwerpse Theaterplein. De Route du Soleil is een avontuurlijk spel waarbij liften centraal staat. In een 7-daagse race proberen ongeveer 300 jongeren tussen 18 en 26 als eersten aan de finish te komen in Venetië.

Deelnemers aan de Route du Soleil 2011 mogen zich verwachten aan honderden kilometers liftplezier, open velden op de etappe-aankomstplaatsen, waar elke keer weer een feestje in gang wordt gestoken op de beats van de meegereisde DJ’s.

En uiteraard zoeken de deelnemers, net als bij de vorige editie, het water, het strand en hoe kan het ook anders, de zon op.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!