Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Religie, Antwerpen, Redemption House, Bijbels, Ds M. Maduba, Mike Nwanegbo, Project 'Bijbel voor Vlaanderen' -

‘Redemption House’ verspreidt twee miljoen bijbels

dinsdag 19 juli 2011 14:45
Spread the love

ANTWERPEN – In het Redemption House in Berchem (Antwerpen) werd een week lang een ‘bevrijdingsprogramma’ via intensief bidden georganiseerd.

Ds M. Maduba is een ‘machtig man van God vervuld met de Heilige Geest en Gods zalving’. Hij was een paar dagen te gast in Berchem.

“Maakt niet uit wat uw situatie is, u zult niet als dezelfde persoon naar huis gaan”, werd ons duidelijk gemaakt toen we daar aankwamen.

“Vandaag geven we God de eer en de lof voor Zijn Wonderen. God zegen je!”, zei pastoor Mike Nwanegbo nog.

Maar we waren er vooral voor de lancering van het project ‘Bijbel voor Vlaanderen’.

Zo’n 400-tal exemplaren van de bijbel pronkte er op een tafel en werden gezegend. De bedoeling – terwijl ze terplaatse te koop waren – is deze gratis aan de Vlaamse bevolking uit te delen. Ze zouden het Woord van God meer bekendheid helpen geven.

Het ‘Redemption House’ ziet het groots: twee miljoen exemplaren zouden binnenkort gedrukt worden. Voor heel Vlaanderen dus.

Deze bijbel zou volgens pastoor Mike Nwanegbo helpen bij het herstellen van het samenleven in onze maatschappij en zodoende bijdragen aan een betere toekomst.

Bekijk meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627106683707/show/

take down
the paywall
steun ons nu!