Axl Peleman verzamelde de volksliedjes en speelde hier dan ook de gastheer voor een reeks Vlaamse zangers.

Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, 11 juli-viering, 11 juli, Axl peleman -

‘Volksliekes’ op Vlaamse feestdag in Antwerpen

woensdag 13 juli 2011 11:00
Spread the love

ANTWERPEN – Voor het feest van de Vlaamse gemeenschap op 11 juli werden op de Grote Markt oude volksliedjes in een nieuw kleedje gestoken. Duizenden Antwerpenaars zongen die – met bijgeleverd tekstenboekje – uitbundig mee.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!