Lokaal, Antwerpen, 11 juliviering, Volksfeest, Axel Peleman, Volksliekens -

Volksfeest tijdens 11 juliviering

dinsdag 12 juli 2011 10:35
Spread the love

ANTWERPEN – Op 11 juli vierde de stad Antwerpen het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. De feestelijkheden werden dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Voor het eerst trok er voor die gelegenheid een grootse parade met Axl Peleman en de figuren uit zijn volksliekes door de stad, die eindigde op het Steenplein.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!