Klimaatactiekamp bezet Ackermans & van Haaren
Antwerpen, Oosterweel, Burgerparticipatie, Klimaatactiekamp 2011 -

Klimaatactiekamp bezet Ackermans & van Haaren

zaterdag 9 juli 2011 10:47
Spread the love

Vrijdag avond bezetten actievoerders van het Klimaatactiekamp de kantoren van de Ackermans & van Haaren holding te Antwerpen. Volgens de actievoerders is dit een van de grote financiers achter Noriant en chanteren zij de Vlaamse regering met schadeclaims.

Er is geen draagvlak meer voor het BAM tracé. Toch weigert de Vlaamse regering een andere piste te onderzoeken omdat anders ‘de goede verstandhouding met Noriant’ in het gedrang komt.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!